dilluns, 12 de juny del 2017

L'edat del gel, banda sonora


David Newman és un conegut compositor de bandes sonores en diferents pel·lícules com per exemple Matilda o Spirit, com tambe "Ice Age" què és la banda sonora que analitzaré.
Abans de tot, David Newman va néixer al 1954 a Los Angeles, Califòrnia. Al 1974 va començar la seva carrera musical però li va cridar més l'atenció el cine, des de la primera banda sonora de pel·lícula que ha fet ha sigut ben criticat i va estar nominat als Oscars dos cops per la pel·lícula Anastasia.


Resultado de imagen de ice age 1 banda sonora
Link



La banda Sonora d"Ice Age" està plena de melodies intimidants sobretot en els moments que apareixen els humans ja que en aquesta pel·lícula la major part de temps els personatges principals són animals. El tema principal és que aquests animals intenten retornar un bebè als seus pares. David Newman va saber representar molt bé els sentiments dels personatges mitjançant aquestes melodies, també va intentar acompanyar els moments d'aventures amb melodies més intenses i vibrants.
Resumint, la banda sonora d'aquesta pel·lícula està molt ben valorada i va crear molt bones impressions degut a què no nomès la música és molt bona sino que també s'ajusten a les imatges perfectament.
Jo crec que una banda sonora per a què sigui bona ha d'estar molt ben ajustada al moment que toca sino encara que la música sigui la millor com que no acaba d'estar on toca no fa tanta impressió.


VIDEO:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/eDU-q1ipW5A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 


Citació bibliogràfica:
https://www.comingsoon.it/personaggi/david-newman/75986/biografia/
http://www.davidlouisnewman.com/about/
http://www.labutaca.net/bso/ice-age-la-edad-de-hielo-la-musica-de-david-newman-para-la-primera-pelicula-de-esta-exitosa-franquicia/
http://ringostrack.com/es/movie/ice-age/25430
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada